January 8, 2009

My New School











Hi kengkawan.. adib dah pindah school baru.. sebenarnya bukan adib yang nak pindah mama adib yang sibuk mencari dan pindahkan adib kat school baru

ini set kelengkapan sekolah adib



bawah ni pulak nama rakan- rakan sekelas adib







adib cukup suka pergi school tapi adib tak faham kenapa mama suka kejutkan adib awal-awal..

payah betul adib nak buka mata pagi pagi nie.. bukan ke bagus kalau boleh pergi school selepas adib cukup tidur

mama plak asyik guna modal sama

"bangun laa adib.. mak dah lambat ni"

"adib bangun laa nanti boss mama marah"

"adib cepat laa dah lambat ni"

"adib mama kena keja cari duit adibkan nak mama beli thomas"

bila mama dah habis segala ayat dan pujuk rayu baru laa mata saya boleh terbuka

hmm lepas tu kena pulak mandi pagi.. saya ni jenis ikut mood ada masa saya nak mama

1. jangan basahkan rambut saya - day 1
2. jangan basahkan tangan saya
- day 2
3. saya nak mandi sendiri - day 3
4. mama mandikan - day 4 (tapi hari ni saya tak mau pakai baju school)

paling mama saya tak tahan kalau saya nak tengok tv dulu habis cerita pocoyo baru nak g school.(day 3)

mama kadang kadang garang tau dia akan jerit kat saya.. tapi saya sekarang pun garang jugak.. saya jerit balik kat mama

kawan-kawan pula macam mana.. baik macam saya tak???

No comments: