January 21, 2009

G Mana Best ee

Sepatutnya cuti raya cina ni my mum datang bercuti d kl.
Perancangan percutian kiranya sudah penuh segala agenda.

Tup tup my mum tak jadi laa pulak nak datang.Ada hal yang tak dapat d elakkan.

Semalam aku checked flight ticket mak aih mahal laa plak 5 ratus lebih untuk balik dengan budak comel ituh.
Terus macam kureng je nak balik kg, lagipun bulan 3 nanti memang dah wajib aku akan balik kg.

Sekarang macam dah fenin tak tau kat mana nak abihkan cuti 3 hari ni.

2 comments:

miz_eda said...

Mama Adib,

cuti duduk rumah nonton tv kira best jugak apa..

Mama Adib said...

miz_eda
ha ha eden wekend pun bak cacing kepanasan ada jer idea nak berjalan2 paling cikai g window shopping

hati teringin nak g cameron (last g 5 tahun lepas) tapi takut takde bilik lak time raya cina nie.

tapi kejap-kejap rasa nak g johor member tunang masa raya cina ni, ala ala g majlis dia + pusing2 jb (ada tempat best ke kat jb) + melawat kawan kat kluang.

lepas tu fikir g genting pun best jugak keh keh gian nak berjalan jer nie