January 20, 2009

Ku tak tahan

wah wah Mrs Noba semua org dia taq keh keh

ini ler benda yang ku paling tak tahan

ku paling tak tahan


1) toilet kotoq, hancing bagai

paling benci kat manusia yang melepas tak reti ke hangpa nak simbah.

walaupun itu public toilet cuba-cuba laa buat macam rumah hangpa.. pandai -pandai laa jaga kebersihan. Flush beb flush my adib pun tau flush



2) my adib or budak2 sewaktu dengan adib yang suka merengek

tolong cakap nak apa CAKAP CAKAP.. jangan nak menangis dan bercakap takde butir

huh



3) kerja terhengeh hegeh


ni terutama kat opis laa nie.. benda sepatutnya kejap sangat boleh d settlekan terhengeh hengeh buat sampai jadi berhari2


tak pun kat kaunter2 .. boleh dia dok layan bercerita bagai.. padahal orang berlambak dok beratur tue

4) Plan terpaksa d kancel

baik jgn cakap dan cerita kat aku awal2.. kalau aku dah beria (tak beria takpe) nak g mana-mana tetiba d kancel mak memang sodih uwaaaa

sama jugak kalau laki aku cakap akan balik, tetiba takleh balik wekend mak memang sedih yang amat, kalau memang tau dia tak leh balik takpe


5) Dengar ada Sales

Mesti terkinja-kinja nak g buat lawatan

2 comments:

Mrs Noba said...

oh yer, bab kat kaunter tu pun memang laaa...
angin jer tgk kan?

Mama Adib said...

Mrs Noba

sangat berangin.. silap gaya memang ku akan sound jer