December 5, 2008

kami bercuti lagi

esok hinggalah 11 dec kami akan bercuti aka berhari raya d kelate

If mak rajin mak akan update blog d kelate.. if tak rajin dan tak berapa cukup tangan lepas cuti laa mak update berita kami anak beranak

ni pun dalam dua nak bawa balik tak laptop buruk ku inih keh keh..

apapun Selamat Menyambut Hari Raya Korban untuk semua.. those yang memandu pulang ke desa masing masing hati hati memandu yea..

my adib seperti biasa laa kerja minta nak naik aeroplane je.. .dia ingat mama dia kaya sangat ke.. asal nak balik kg naik aeroplane..

ku balik nanti tumpang kereta member mai baru laa dgn aeroplane..

chow semua adious..

buat Cik N selamat berjumpa bakal mertua

mak menyusun jari minta maaf kut2 ada salah silap sepanjang pemblogkan..
(asal raya jer minta maaf )

1 comment:

mySoul said...

mana ada laa :P
but towards a major milestone, i am.ahaks!