December 5, 2008

Akhirnya



Pilih punya pilih last last hari ni ku buat keputusan untuk daftar adib kat sini

berapa jutakan registration feenya..

RM1300 sahaja tuan tuan dan puan puan..

mak pun dengan nada sedih sms en hb.. maka en hbpun berkata ok laa nanti abang tolong tambah skit sebanyak.. keh keh ok laaa tuh

22-24 hb dec ni my adib akan d hantar ke sana untuk sessi suai kenal aka 'latihan vokal' bak kata mama siti..

school adib akan bermula pada 5 Jan 2008 oops 2009. hmm tak sabar nak tengok adib pakai baju school nati


3 comments:

arina said...

insyaallah berbaloi semua yang hang spend tu!

mrs noba said...

hehh, sama la dgn anak saya..nak masuk sekolah balik next year.
saya plak yg tak sabar! ahahah

mama adib said...

arina

Isyaallah.. lagipun fikirkan kalau harapkan aku kekadang je laa mengajar si adib tu..kurang2 kat school dia boleh tau berkawan.. tau benda baru

Mrs Noba
itu laa rasanya mak dia yang terlebih beria