December 10, 2008

happy blogging

keh keh post ni d buat d kg mak gue.. konon konon mengetest celcom broadband adik gue.. ok laa tapi lembab nak mampus..
boleh laa mak fikir-fikirkan nak subscribe celcom broadband inih..

Selamat bekerja laa org-orang yang bekerja juga untuk my lovely hb.. raya ke 2 dah meeting kat kl tuh.. pagi tadi trima sms dah ada kat SP dah.

mak takde idea... nak p merayap blog kenkwan sementara my adib layan bermain dengan sepupu sepapat d luar sana.. sekali sekala biar je laa my adib bermaharaja lela pijak tanah keh keh keh

No comments: