January 21, 2010

urat putuih

kalau cik puan elly kita keja panjat umah sendrik gara-gara terlupa kunci grill umh, aku lak keja nak kena pecahkan cermin pintu kereta.

termasuk hari ini sudah dua kali ku terlupa dan tertinggal kunci dalam kereta

kereta mak kunci manual dek non ,kedekut takde masa nak tukar set baru kunci yg dah rosak alarm akhirnya memakan diri.



sik baik laa kedua-dua kejadian berlaku d opis, kalau berlaku kat shopping cmplx kat stesen minyak, hmm masak mak

sat lagi terpaksa loo tahan taxi balik umh amik kunci spare.

updated : perjalanan pergi dan balik ke rumah cuma mengambil masa 20min bayaran d perlukan

cab : RM3.9..
wah dah naik caj sekarang eee.. duduk je dah 3 inggit,skali meter berjalan laju cam air paip...... kecut perut mak

datang balik ke opis, naik bas 1 inggit jer hehe


No comments: