January 22, 2010

Impian saya

saya adib *wink*

sik cerite hafiy je bagi la peluang adib interprem lak

s
aya sangat teringin untuk memiliki sebuah motor



pernah suatu hari abah dan mama membawa saya ke kedai dan saya telah test bike motor tersebut

sungguh syiok sekali

bila saya cakap nakkan motor mama bagitau, saya kena big dulu dan tak boleh kencing malam selama 22 times

kawan-kawan tolong la saya bagi idea macam mana cara untuk tidak kencing

saya sangat teringin motor tesebut

- adib


5 comments:

MommyDania said...

ala adib, ckp je adib tak kencing. kalau ter, ckp la ter...hehehe

Ealyie said...

Dib, meh sini berguru ngan Iris.. pastu bukan motor je bole claim, kete pon boleyyy... hahaha...

miz_eda said...

wahh..nih nanti bila dapat motor sibuk plak nak helmet, jacket, boot etc..botak ler mama adib ni karang :)

Fara said...

kijam nya mama adib...kena mesti 22 kali, bukan 2 kali saje?

Mama Adib said...

MommyDania

ter?? mana boleh ter.. mama check tiap pagi tau ;-)

Elly

ya abg adib tabik spring sama iris.. hebat iris

Mizeda

takpe botak bersebab he he

Fara

kenapa 22 kali ku tak tau,main terpacul kat mulut aku
tp stakat 2 kali tak aci aaaa, memang la ada masa dia tak kencing malam, tp memang BANYAK masa memang kencing