January 27, 2010

Apa perancangan weeken anda??

Tuan tuan dan puan puan .. opps ada tuan2 ker??

adapun saya bekerja pada hari sabtu dan weeken ini adalah julung kali pada tahun ini berpeluang bercuti pada hari sabtu ,
di tambah lagi saya mendapat cuti lagi pada hari isnin memandangkan saya berada d Kl. Cuti wilayah daaaaa



biasa la kan baru perasan ada cuti panjang,kapla terus fikir nak pergi mana.
  1. En suami cadangkan g sini . Almaklum dia kaki pancing. Mak ok jer,tp tepon idak berangkat lak
  2. Cadangan kedua nak ke bukit tinggi ,mak rasa so so jer last year dah g, last 4 years pun dah pergi, DAN CNY nanti dah confirmed g cameron. Takkan kali ni pergi tempat sejuk lagi.......
  3. Dalam kepala mak teringin ke sini
tapi encik suami kata stakat situ bila-bila masa leh g.

kalau tanya my adib mesti la jawabnya nak g pantai.

anda bagaimana???


pst : mak ni silap gaya mau lepak n window shoping d kl je weeken ni keh keh



No comments: