October 17, 2009

Beringat sebelum kena *sob sob*

Sob sob sob


mak hari ni nape ntah, buat kesilapan yang paling hampeh dan terpaksa d bayar dengan RM240 hinggit buta buta uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......


ada pun citer begini
memula book tiket nak datang kl 13hb ni, ok cun jer 5 org + hafiy baru RM370 hinggit.. murah amat dah tu


lepas tu nak lak book tiket raya haji lak

search laa firefly, air asia, malaysia airlines... compare baik punya

skali tgk MAS murah giler.. 3 orang baru 240 hinggit

cepat-cepat mak isi dan book, rela menyusukan hafiy sambil booking gara-gara terexcited tiket murah giler.


dah confirmed dan bayar.......

jeng jeng jeng

ku terbeli

Kuala Lumpur -Kota Bharu bukan Kota Bharu -Kuala Lumpur

uwaaaaaaaaaaaaaaaa nak buat apa tiket tu time raya aji tu.. takkan beraya d kl dulu baru balik kg... sunggoh memilukan *sob,sob, sob*



sila jangan berhati-hati jangan terjadi seperti mak no huhuhu