August 22, 2009

Menu Sahur Day 1

Wah sungguh bersemangat daku nak memulakan puasa.. siap tak boleh tidur kah kah kah kul 2.30 pagi dah terkebil-kebil kul 4 dah mulakan operasi pelan-pelan kayuh masak d dapur sambil belek buku resepi kui kui kui dan berfikir nak masak apa Menu sahur kami hari ini adalah
  • Nasi putih (wajib la kan)
  • Daging masak apa-apa jer ngan mushroom
  • Sup ayam (ini skali harung untuk lunch adib sat g)
  • 3 ketul kepak ayam d goreng bodoh2
  • kangkung goreng campak-campak
  • desert : kurma
  • annum coklat untuk ku n suamiku kah kah kah (takde stok milo jadinya en suamiku terpaksa rela minum annum coklat ku looo)
  • vitamin ibu preggy (ku je laa yg telan)
  • en suami?? naik atas g sedut asap
  • last but not least bergelas-gelas air suam

Berbuka???

ooh hari ini sudah ada invitation by my Big Sis berbuka d shah alam aka umahnya beramai-ramai...

yaa kami adik bradik akan berkumpul d sana... dengar khabar juadahnya adalah nasi kerabu nyum nyum nyum

pst : sila jgn fokus sangat pada makanan ituh natikan kecur air liur ku tak tanggung

6 comments:

jua said...

i n mas cari u smlm lepas u kat glen doman. mana pergi beb? menyesal x amik phone number.

Mama Adib said...

ha ha ada situ jgk merayau-rayau..

tu aa takde No u n mast he he

Fara said...

bersemangat betul tu...sampai xleh tido.

Mama Adib said...

Fara

ha ha aku memang kalau dah terjaga susah nak tidur, tengah sarat-sarat ni lagi laaa keh keh keh

mast@work said...

salam mama adib.. semalam terpusing2 saya n jua mencari mamaadib.. heheheh.. silap tak ambil phone number awal2.. keep mine ok.. kosong satu sembilan tiga satu lapan tiga lapan tiga enam

tak puas borak2 semalam..

Mama Adib said...

Mast

okeh i save yr no, nati ku sms no aku lak hehe