August 5, 2009

Mari mencuci kereta *wink*

he he takde maknanya kalau aku menbasuh sendirik keretaku.


balik dari pasar malam isnin lalu, tengok kereta cam takde rupa langsung.

biasa ku g basuh kereta sendirik2 tanpa my adib.
tapi terfikir, hmm macam best bawa adib biar dia ada experience camne kereta di basuh.

wah excited you my adib.

aku pun excited jugak ha ha. sebabnya kalau basuh sebelum2 ni ku akan nunggu kat luar, tapi kali ni kitaorg duduk dalam kereta, dan tengok diaorg basuh dari dalam kereta.

my adib menjerit-jerit keseronokan ha ha

siap update kat abah dia lagik.

mak pun terkinja-kinja seronot jugak ha ha


pst : ku tak pernah g basuh kereta yang auto, memang pilih manual jer ha ha serius tak reti, pernah cuba sekali dulu-dulu,tpnya cam tak tau nak buat macammana, takde plak org nak assist, last2 ku blah jer tanpa basuh kereta. sedekah je duit yang dah d bayar.











itu bukan kereta ku aa,kereta depan dari kami, tangan comel tu tangan adib, yang terkinja2 .

dia kata "wah macam handy manny la mama"

3 comments:

::Umi Sufira:: said...

kekeke...macam handy manny yer adib!:)

miz_eda said...

ini cuci kereta yang ala2 ekspres tu ke Mama Adib?

siap blh lepak dlm kereta..

Mama Adib said...

US

memang dlm handy many pernah ada citer pasal basuh kereta, excited giler anak aku

efi
rasanya ala express lakut, cepat jgk dia basuh, tp mak puas hati, bersih jer

ku tak vakuum ritu,sbb dlm idak kotor, luar jer berdebu giler