July 30, 2009

Zohor dua kali

Citer lawak muah muah muah baru terjadi panas-panas lagi ni


Hari ini lepas lunch ku balik rumah jap, alang-alang dah zohor ku solat siap -siap, then terus keluar g jumpa client.

Masuk opis buat lawatan blog rehat seketika, tengok jam dah 3.45pm ,alamak dah lambat tak solat lagi.

Bergegas g surau, ambil air sembahyang, dah takbir segala,fikiran melayang..........

eh ku dah solat kah kah kah

terus buka telekung, dok kat meja update kat blog.

tegar tak aku????????

3 comments:

yaya said...

wahahaha... bikin yaya gelak la entry neh.... sebab pernah berlaku pada i gak...

mySoul said...

tuh la kan, biasanya solat ujung waktu..bila solat awal waktu terus lupa!

aku pulak bila member aku called masa kat mekah (ms tu take a nap lps solat subuh kat bilik), aku terkejut bila dia kata dia nak buat umrah.

aku tengok jam dan kata..."nape tak kejut saya solat subuh??"

padahal subuh tu memang di masjidil haram pun...huhu

Mama Adib said...

Yaya

ku memang gelak pada diri sendirik ha ha


N

yaa betul, sbb itu jadi camtu sebab kita dah terbiasa solat lambat huhu
bila laa nak berubah ni