July 10, 2009

Adib Junior






video

:))

14 comments:

fatin airinee said...

cuteness! ni 3D scan kah?

Sayang.Ibu said...

wahhh confirm boy lah nih yer MA???

CY3.5 said...

another boy? dah kata adib jr tu.. ngeee

Mama Adib said...

Fatin

yaa sangat cuteness, suka bangat tgk bb, sayang dia ngah tidur time tu, itu yg keja menguap jer tuh kah kah

Intan and CY3.5
yaaa bo boy... mak sekarang gigih pilih nama lak.

btw my adib tetap nak bb girl.
dia cam takleh trima bila ku cakap ini bukan sofea tau, ini bb boy.

tak larat ku cakap Allah dah nak bagi boy, kena laa trima

tp dia tetap nak girl kah kah

mamaDhea said...

camni ek scan 3D.. yg video tu klinik bg skali softcopy? ahahaha.. jakun sungguh aku nih.. :D

Mama Adib said...

aaa, dia bagi CD, ada banyak gambo, tp banyak tak lawa, bb aku ni banyak tutup muka dia, tidur katakan ,jadinya banyak gambar d lindungi dek tali pusat, tak lawa loooo

dua tu jer yg lawa

::Umi Sufira:: said...

MA, say atringin sgt nak amik gambar 3D ni masa pregnant tapi tak kesampaian....InsyaAllah next baby..BTW, puas hati kan dapat tgk adib junior secara jelas macam tuh dalam perut!:)

Mama Adib said...

Umi Sufira

yaa sangat puas hati, ha ha rasa nak g buat lagi, melampau tak kah kah

seronok sesangat tgk.

bro adib pun kali ni tak kata bb dia lawan dgn dinasour.
dia pun tumpang seronok tgk bb

mommysarah said...

boboy ekk???

kita tukar nak. kekekke..sokak2 aku jek kan. haihhh

jua said...

rasa nak nangis tengok. waaaa

Ms, ko bagi kat aku jelah. tayah tukar2.

me_czar said...

Lovely!

m-i-o said...

walla! clear gile!

maka kompemla sudah ada 2 teruna. tahun depan cuba lagi utk projek sofea 2011 okeh ;P

farah225 said...

yer! masih banyak masa untuk berusaha.kihkihkih.apapun, aku doakan ko n baby sihat n selamat k.

Mama Adib said...

MS

tukar eee, hang ingat sistem barter kaaa wakakaka

Jua

apa lagi chayok2 kerja keras dari sekarang beb.

MecZa

Yaaa sangat comel

MIO

amboi2 kalau tahun depan ada lagik sangat produktif aku kah kah kah

Farah225

aah mak dah tak kisah nyah, kalau buat no 3 pun bo boy takpe, jimat duit mak tak yah beli baju gegirl ha ha

opps betul ke ni??/ *wink*