May 22, 2009

Mencik

Hari ni merupakan hari kedua ku di pulaukan oleh internet ku sendirik. Mencik.



Bila ku cuba merayau-rayau ke umah kengkawan maya, makanya benda alah ini akan keluar






tapi yang pelik bukan semua blog yang keluar msg sebegini "operation aborted, ada yang ok jer ku buka n baca, biasanya yang kuar msg gitu, mereka-mereka yg kerap ku klick.hu hu hu hu


(ku masih dalam proses mengodek memastikan masalah ini selesai, nak tanya bebudak IT kan he he sia-sia depa tau ku blogging, muah muah muah)



mekcik kedua


hari ni adalah hari ke 3 aku bersin dan selsema, and hari ni sebelah mata aku berair...

malasnya nak pi klinik.


oooh bukan ke penyakit itu akan menghapuskan dosa-dosa kecil. *wink*









10 comments:

rina said...

hi-5. operation aborted manjang. nk bukak blog seniri pun dpt msg tu gak... ampeh sungguh.

Mama Adib said...

Rina

Loor awak pun kena ker?? saya blog snrik takde masalah

ada dua tiga blog lain pun ok, tapi cam CY, KNV, Lola dan beberapa lagi tak leh, geram tul

mast@work said...

saya ingat saya sorang aje kena.. ape citer aa internet ni

Mama Adib said...

looooooooo ramai jugak rakan seperjuangan terkena eee hu hu hu hu

Ayu said...

Musim agaknya.

MommyDania said...

yeap, me too. td bkak blog org pun jd cmtu. internet ke H1N1 kut.

jua said...

seb bek ada kawan. baru ingat nak meroyan-royan hari ni sbb kes ni. ramai gak yg kena. korang guna streamyx ke p1wimax atau bb maxis celcom?

Mama Adib said...

saya (opis) guna stremyx... rupanya bukan salah lappy aku laa e.

hmmm

Marisa said...

mama adib,
i tak penah dpt message tu.. tp bila bukak blog u mmg kuar message tu. So.. apa ceta ni beb?

Fid said...

kalau clear cache pun gitu jg ka??