April 27, 2009

Twinkle Tot Telematch

Baca kat blog MN and Eza tentang depa di bakar semasa sport day, ku bersyukur sangat telematch adib d buat kat dewan. tapi faham-faham la yea kos parent perlu membayarnya *wink*

apapun kitaorg amat enjoy during the event. seronot sesangat he he
pst : maap gambo kurang menarik kerana tangkapan menggunakan hp sajer, mana letak ntah kamera aku hu hu
Keseleluruhan games pasukan biru yang menang. clap clap clap tapi untuk pakaian tercomel, itu si kuning aka sun flower yang menang horey ;-)



5 comments:

Mrs Noba said...

sukan dia dalam dewan?
kellas!!!

Mama Adib said...

kelass nyah, 50 hinggit satu kepala mak pak kena bayar

eZa said...

wah! best gile sport camnih... ;)
outdoor lg best, tp tu lah... cuaca skang susah nk kate. ozon dh nipih sgt dah tuh :)

mimielola said...

Bestnye buat indoor......

Mama Adib said...

Eza

best, selesa laa senang cakap

berpeluh kalu mau banyak ragam budak dan mak budak keh keh

Lola
hang suggest la kat school sophia buat indoor lak next year.