April 29, 2009

Lemau

Dari pagi tadi tubuh aku agak lemau, tapinya leh lak layan ym sepagian muah muah muah.

agaknya ym tak perlu guna otak, main tulis jer hu hu

kul 1 kuar lunch, pi pekena McChicken, pusing seround Aplha Angle, takde apa yg berkenan, tubuh pun cam tak larat.

Lepas tu g bank lak, nak amik duit, payment yang d transfer oleh client melalui WU

G kat CIMB tengok kena bratur panjang, ku pun pilih PB sbb ada kerusi, boleh ambil no dah duduk.

kejap je no d panggil, ku bagi borang, rasa tak larat terus duduk, org kat kaunter mesti rasa aku mengada2, tapi serius ku tak larat, rasa lemau semacam.

Lepas tu dia panggil, minta ku baca borang yg ku tulis cakar ayam, lepas tu ku sambung duduk lagi.

Bila time dia nak bagi duit, sah sah la mak kena berdiri kat kaunter, padahal tak sampai 5 min kut kena berdiri, tetiba ku rasa

lemah, lutut makin lembik, mata pun rasa cam makin gelap n gelap

hu hu tahan -tahan, dapat je duit, mak tak main check,takde trima kasih apa pun, terus pegang gt je, cepat2 duduk kat kerusi.

relak jap.. baru rasa lega hu hu hu.
mak pun buat keputusan rehat seketika kat bank tu *wink*


Syukur sesangat, buat aku rebah kat bank, jadi berita hangat hari ni. he he

hmm nape ntah, tak pernah-pernah ku gini sblm ni.




10 comments:

m-i-o said...

pembawakan budak ke weh?

eZa said...

take care! ;)

MommyDania said...

low sugar intake kut. bwk2 berehat ye

Yan said...

tak cukup rest? kurang darah? and the list goes on..macam2 time preggy ni nyahhh..

::Umi Sufira:: said...

Mungkin juga kurang oxygen..rehat sekejap and tarik nafas panjang2..kalu rebah tak pasal je ek..

arina said...

take care dood.

hang tu dahlah kecik molek.

aku cadangkan bawak payung merata2 at least buleh jadi tongkat.

hihi.

jaga diri!

miz_eda said...

next time make sure kena bawak escort la nih..

sediakan payung sebelum hujan..boleh?

Zety Zin said...

tak cukup rehat kot?
take care ok.
haah la. pi memana pun jgn sesorang.

Arif Iskandar said...

tak cukup rehatla tu..minum susu n air banyak2 k..kalu sudi YM ngan sy add la: nurulaini_abdulmanap@yahoo.com

Mama Adib said...

MIO
ntah la beb, harap2 pembawakan gegirl boleh??

Eza
TQ :-)

MommyDania
Ntah, mungkin la kut, kalau terjadi lagi akan tanya doc apa pasat

Yan
tak cukup rest, kurang darah mungkin semuanya ha ha
semenjak dua menjak ni ku akan terjaga dan terkebil2 sampai kul 5 pagi hangin tul

Umi Sufira
itu ler, syukur sangat tak sempat rebah

Arina
TQ, bawa payung?? muah muah muah

Miz_eda / Zety Zain
wah kalau ko boleh bawa escot time keja mau lagi laju pengularan, silap silap every weeek tgk wayang kah kah

Ammi Arif
nama anda sudah d add.

apa pun trima kasih semua, hari ni mak kembali normal he he