March 5, 2009

test strikethrough

saya mahu test samaada berjaya atau tidak

11 comments:

m-i-o said...

salam kenal:)
anda berjaya! saya pun sama!:)
senang aje rupenya, kan?

me_czar said...

Got you! Ingat saya sorang jer yang tak tau.. Bagus Mw. Lola wat tutorial tu

Mama Adib said...

M.I.O

salam kenal gak, ha ha dah lama kenal blog awak.

mec-czar

ha ha itu laa dianya

dulu pernah buat tapi fail dia jadi strike semua ayat keh keh

miz_eda said...

nasib baik comment takle strike through

hehe

Aida said...

thumbs up .. aida pun belajar ngan eza haritu .. pastu malas dah .. hehehe

Mama Adib said...

miz-eda

jangan tadi ku cuba nak buat kat komen keh keh over kan


Aida

he he saya ni memang kayu bab2 gini

mamaDhea said...

aku memula dlu bantai letak strike instead of s SHJ.. kahkahkah.. tak kisah laa janji menjadi.. tp lepas baca tutorial drp CPM, tidak lagi..

Mama Adib said...

sya

kurang2 ko boleh bantai, aku nak bantai camne tak reti keh keh

::Umi Sufira:: said...

Saya awal2 je rajin nak letak strike tu masa baru tau buat...dah lama2 tak reti pulak nak buat entry kreatif potong2 nun..kekeke...

rizza said...

apa ke benda tu?

Mama Adib said...

mimie

itu ler, ku baru reti tu yang meroyan jap

rizza

hang pi baca kat blog lola teknik dia.
hang tau dah kut, aku ni kayu lambat skit bab2 gini