March 5, 2009

takde reka keja

kalau korang perasaan, setiap blog yang ku terjah, ku adalah orang pertama post comment hari ini.

apa tidaknya ku takde kerja, perut lapar, ujan, nak turun g kat kereta sure basah lencun hu hu hu jadinya ku pun belek dan belek semua blog yang ada


muah muah muah ku pandai buat strike

7 comments:

mamaDhea said...

kahkahkah.. meroyan laa ko eh, tgh takde keje.. btw, sama laa kita.. tp aku ada keje sket.. aci tak klu buat2 cam takde keje..? hahaha

Yan said...

weh.. mana entry investment vs insurance?

Mama Adib said...

mamadhea

ha ha itu ler meroyan terus kah kah

CY
bukan investment vs insurance loo

takaful vs insurance, ku dapat dari kawan aku yg email, hu hu ku paste, jadi tak berapa betul, malas nak edit, almaklum ku kan kayu

Nur said...

ku pun br blaja wat strike..hehehe...

salam kenal..

Yan said...

beb, kalau nk C&P, guna edit HTML mode.. kekeke.. tu yg aku biasa buat la..

Anonymous said...

ku buat tak jadi laa CY

gt gak bab2 gambar mesti tak keluar
-mama adib

Mama Adib said...

Nur

salam kenal ;-)