February 20, 2009

Untuk Buaya Darat Terchenta

buat buaya darat tersayang

ko kejam teramat kejam

kenapa ko sanggup biarkan aku merana

ku nak baca itu sambungan story mory buaya darat.

Dahla ku zaman sekolah takde siapa yang nak, sekarang ko tak nak bagi aku peluang mengikuti pengalaman buaya daratmu itu.,

tolong jangan jadi zionis

aku tak mau story CANTIK CANTIK CANTIK sebab aku tau aku 1000 kali cantik dari ko (buweek)ooh tapi nak jugak tengok ko posing dengan tudung vogue ituh.

dari aku yang penyibuk

anak buaya yang tak laku



GOOD LUCK KAK NON.. lupa hang exam esok takpe publish isnin pun mak tak marah ha ha

8 comments:

Aida said...

apa kes ni mama adib ??

Mama Adib said...

he he aida

biasa la d hari jumaat yang mulia terlebih weng la pulak

madamoiselleczar said...

aku rasa aku tau beb..sbb aku pon benda pertama aku buat bila msk opis ni..aku terus terjahh blog kak non..sekali hamparagassssss!!! huhuhuhu

Mrs Noba said...

hmmm..kak non saja nak biaq kita tertunggu2 :D

Mama Adib said...

madamoiselleczar

itu laa dia nya.. eee geram aku kah kah

Mrs Noba

iye ke.. tapi awat ku tgk kat blog list update dah sampai episod 4 ku tau story stakat episod 2 jer :-)

Zety Zin said...

daku pon dok tertunggu2 episod 5 dia nih. ekekekeke.

Mama Adib said...

zety

hang tunggu episod 5 ku episod 3 pun lum khatam g keh keh

Marisa said...

nasib saya dan baca cuma episod 4 smlm tak dan... ptg kaluts sket kat ofis.