February 20, 2009

Spa Q




korang tengok tak Spa Q

ha ha ku memang mengikuti cerita ni, dah jadi kewajipan sekarang. Makin lama makin nak tau cerita selanjutnya.

semalam punya kes ku memang bengkek betul dengan julia keh keh bijak tul dia berlakon.si qistina tu pun satu awat laa baik sangat eeee mak geram nie.

Si Zafrul pun dah makin melampau dah berani tendang bini dia hu hu hu

adoi laa ku dah start gile kat cerita ni

13 comments:

suhainini said...

salam perkenalan:)
saya pun suka tgk spa q2..dulu yg spa q 1 pun sy tgk..masa tu dlm pantang:)

i hate julia...betul, qis tu baik sgt..mcm tah apa2 saja:)

mimielola said...

Oh, ku juga nonton ini cerita. gua geram dgn Dafi tongong tuh. Babun punya budak

Mama Adib said...

suhainini

itu laa geram tul kat julia, sangat jahat dan kurang ajar.. tak tau laa kenapa dia dendam sangat sbb part 1 saya pun tak tengok he he

tapi semalam punya story betul2 rasa nak g tolong luku kepala julia

opps salam kenal :-)

mimielola
ha ha dafi bagi aku CINTA sbb tu dia jadi tongong, dia tak tau lagi belang bini dia
si Qistina tu bila dia tunjuk kelemahan dia makin naik belang laa si Julia eee mak geram ni segeram kat kak non

mamaDhea said...

aku pong beb ;P

Mrs Noba said...

tak berapa mengikut sgt tapi tau sikit2.
cuma nak confirm, yg si dia fadilla tu kira ala2 menyamar la kan? dia tu ex-gf bapak di dafi tuh dulu kan??
haii..apa la bengap sgt si dafi tuh?

Mama Adib said...

Sya

ha ha

Mrs Noba
aku yang tu tak tau, part 1 aku tak tengok tapi bukan ke diorg kembar,(ikut kefahaman cerita yang ku tengok laa)
si Fatin tu dah matikan.

aku nak tau sangat kenapa datin Sufira tu marah sangat kat Qistina, memang dendam kesumat betul

ku cam rasa melisa tu bukan anak qistina jer hu hu
ingat tsk rahsia dia kena bagi tahu selepas melisa 18 tahun

eZa said...

sakit hati aa tgk cite nih. isk!

Marisa said...

Ini ceta Sepak Q buat aku tension.. tgk sambil2 je la.. meluat kat zaef.... masa SPA Q 1 ok lg... yg 2 ni byk yg over la.. cthnya Datin Sufira....

Tgk muka farahdhiya rasa cam nak sepak2 je muka dia...opss.. ke.. aku yg over!

Mama Adib said...

eZa

ku pun memang sakit hati ha ha gilos betul penangan cerita ni

marisa
Datin Sufira ku tak meluat sangat, itu farahdhiya masa ku milikmu pun ku dah tak suka skrg kat Spa Q lagi kurang ajar jahat eee

kesimpulan dia pandai main peranan laa tuh

suhainini said...

julia tu kembaq fatin...fatin dh mati..skrg kira dia nak balas dendam la atas kematian kakak dia...tah apa2 la dendam2 ni..(tp aku layan jugak, hehe)

mama adib,
betul la..sy pun nak tau pasal pa datin sufira tu dendam dgn qis..sbb qis mcm kenal dia sbgai client spa q saja kan..
entah2..melisa tu anak datin sufira..

::Umi Sufira:: said...

Saya pon ikuti crita nih....kadang terlepas gak sejak balik kerja pukul 630 nih..BTW, itu dafi memang buta kayu da..

Masayu Ahmad said...

pakaian artis2nye, seksi banget..
tgklah juga petang2..kdg2 ada terlepas jugak..

Mama Adib said...

Suhainini

itu laa saya syak gt hehe

mimie
ku pun kekadang terlepas jgk skit2 he he

Masayu
bab seksi tak boleh nak kata apa, dulu2 memang meluat jg tengok terutama si maria.. ee tak malu ke tunjuk benjol sana benjol sini