February 23, 2009

Shopping Sudah

he he ku dah selamat shoping hp baru.

g je kedai, saya nak hp paling murah

keh keh dasar kedekut tahi masin

maka ku pun selamat menshoping 1 buah telepon berharga RM140.00

ok laa tu beli mahal2 pun ku guna untuk sms family member yang pakai no C jer.

hp aku yg sony ericson yang punya la canggih boleh dengar radio,amik gambo, 3G, layari itenet, walkman apa lagi segala mak nenek canggih pun ku guna untuk tpn, sms, snap gambo itu jer. *wink*

Sebelum beli tpn baru ku g dulu C HQ kat Semarak.

cepat betul servis depa 10 min jer ku dah dapat sim kad w current number

upah bayar kat depa 5 inggit.

tak kisah la bab 5 hinggit, janji ku dapat balik numborku , duit dlm kreditku yang sebanyak 60 hinggit dan air time aku yang akan mati pada 2010 nanti.


Cuma satu masalah hu hu segala no tpn tak dapat d selamatkan.

Rasanya ada la dua tiga org yang ku tak simpan no kat sony ericson aku.
Harap harap diorang akan sms la aku nanti.

Antaranya Kak Non kita keh keh
"Ana sila sms aku bg membolehkan ku simpan no mu kembali."

ada tak sesiapa nak bagi no kat aku, boleh juga.
Kecik tapak tangan dlm hp ku savekan.

Mercy. no aku; 0 satu 3 enam 1 kosong 3 empat 7 sembilan

No comments: