February 24, 2009

MAK BUYUNG


buncitkan perutku, hu hu tau laa preggy tapi awat buncit sangat u

waaaaaaaaaaaaaaaaaa

berat sebelum preggy 55kg

berat terkini 57kg.. gilosss

10 comments:

Ealyie said...

Owh!!!! Aku pun mengalami sindrom yang sama wahai mama adib..
May be sudah byk urat saraf yang longgar...ekekeke.. Maka, cepatlah kembangnya..huhuhuu

Masayu Ahmad said...

betul lah tu.. biasalah anak kedua kan..
tp nampak berseri2..baby girl kot

Mama Adib said...

Ealyie

begitu ke, kalau begitu lega laa aku.
part lain stakat ni maintain lagi itu tummy memang mencanak2 naiknya.

Masayu

berseri?? kenapa sesetengah org kata if berseri boy
ku ni memang doa nak bb girl tapi kalau boy pun Amin.

Janji sihat tubuh badan,sempurna akal fikiran.;-)

Yan said...

nok.. berat mak yg tak preggy ni 58kg.. kau nak kata apa?

anak no2 dan seterusnya perut mmg nampak cepat besar.. kekeke..

mazlyna said...

waaa...cepat nyer nampak perut...;)...heheheh....kita leh cover lagik ngan baju kurung...big boss lom tau lagik....klu dia tau...mau pengsan.....staff asik pas beten cuti bersalin...;)....dahlah keje tengah bnyk la ni...

Mama Adib said...

Yan

aku sblm keja kat cmny ni 45kg, senang lenang punya pasal jadi 55kg

sekarang 57kg hu hu ku kecut peerut ni boleh ke ku pakai balik baju2 aku lepas bersalin nanti huhuhu

Mazlyna

ha ha opismate kita sekoq pun belum tau, ku kan gemuk lepas keja sini, so depa tak suspek lagi .

lagipun mak takde morning sickness, memang depa tak brani nak tanya laa keh keh

Ealyie said...

Beb,
aku da buatkan n3 khas utk ko tatapi.. muhahahahah...

Mama Adib said...

tq beb

Aida said...

eee .. comelnya perut dia .. kita pun buyut gak lah tahun .. huhu ..

Mama Adib said...

aida

tahun bila tu?? ;-)