January 16, 2009

TAK SEDAP PUNG

lunch tadi dengan penuh semangat ku g aplha angle dan singgah di SR

ini ler benda yang ku order



kenapa ku rasa macam kurang kick jer hu hu

sebenarnya dah lama aku tak makan rasanya dah lebih 6 bulan laa tak g mkn dan kesimpulan hari ini tak sedap pung.

hmm ke deria rasa aku dah berubah.


sebelum tomyam tu sampai ku di hidangkan kerepek ubi (FOC).. ku belek2 rega dia
4 inggit bagi 8 keping kerepek ibu ituh

wah kelas nyah.. jom laa pakat2 bisnes kerepek ubi

5 comments:

Anonymous said...

Kita kena ajar yud dan kuncu2 bus bukan sja dng boikot tapi dgn membunuh org mereka. Bukan cara bom bunuh diri tapi dgn membayar samseng, pngisap dadah bunuh orng2 penting sprt duta dn klrga mereka. Mereka sudah banyk bunuh knk2 kita jadi xslh klu kita bnh ank2 mrka juga. Juga bunuh ceo syt milik mereka dan lepas tu suruh klrga mereka saman bus dn kuncu2 mereka. Kita mesti ada kumpulan sniper yg boleh tembak dari jauh. Bekas komando cucup sesuai. Bljr dari orng asli guna sumpit. Buat sumpit pendek dn guna racun yg paling bisa. Sila sebarkan komen ini keseluruh dunia. Alih ke bhsa ingeris.

Mrs Noba said...

apa jadi dgn bellamy?
*wink*

Mama Adib said...

kenapa dgn bellamy- tak faham soalan ni

senin ni plan nga member ku nak g sana keh keh

rizza said...

awat mahal nye...

Mama Adib said...

rizza

hg dia mesti termasuk dengak kos aircond, kerusi meja waitress bagai keh keh

tapikan kekadang hg cam tak tercapai dek akal