December 16, 2008

terkenang kenang kuda rotanku


hari tu kitaorg g nilai 3.. just ronda-ronda
aku tertarik dengan kuda rotan.. teringat masa kecik kecik dulu ada kuda rotan ini...
so makpun apa lagi suruh laa adib cuba naik dan menyenapnya

4 comments:

Ealyie said...

hehehe.. ada geng jugak rupanya. tak sangka mama adib pun minat gak ngan kuda ni.. Iris pun ada satu,beli raya tahun lepas ngan high chairnya skali.. tapi now kuda tu da lama terperuk bawah tangga sbb dapat kuda lain...;)

Masayu Ahmad said...

hakim hanya ada kerusi malas rotan versi budak2

::Umi Sufira:: said...

Ala lamanya dah tak gi Nilai 3..Dulu slalu gi masa dok kat Nilai...

mama adib said...

ealyie

minat sangat.. he he masih terasa rasa kebestan naik kuda rotan

masayu

wah best juga tu.. teringin juga nak beli.. saya ni sangat suka berbuai buain keh keh

cik mimie
he he aku tu laa 1st time pi.. orang dah berkurun bercerita aku baru je pi