December 31, 2008

Happy 2009

hari ini dan semalam mak bz giler..ni baru sempat buat lawatan ke blog.. tapi tak berjaya redah semua tempat keh keh ada hati nak melawat semua kawasan kegemaran hmm

esok mak nak g SP naik bas.. waaa tak sabar rasanya..ikutkan pengalaman paling jauh berbas dengan adib cuma ke seremban kali ni ke SP hmm mak harap dia akan ok

adapun aku ke SP tak lain tak bukan untuk berjumpa hb terchenta keh keh bukan bukan mak kena paksa rela joint dinner depa...kalau idak tak kuasa nak naik bas ke SP ituh. baik ku suruh laki ku balik ke Kl inih

oh malam dinner nanti mak akan cuba amik gambo banyak2 and update rupe rupe mak mak datin yea..

Jumpa lagi tahun depan bye

2 comments:

mamaDhea said...

Yeay! nk gi 'gala' dinner yek.. kih kih kih.. aku last wiken pon kena paksa-rela join family day 7ssd.. sib baik time tu aku mmg nak sgt pegi 'outing' tepi pantai nih.. layan laa, apelagi.. hahaha..

Aida said...

mamaadib ... salam maal hijrah dan selamat tahun baru ye .. moga tahun ni lebih suksesss lagi ya ... !!