January 12, 2010

ATM tak keluarkan $$$

u all pernah tak.........
withdraw duit kat ATM,skali resit kuar dan tunjukkan duit dah berkurang tapi duit tak keluar keluar pung :-(

huhu bukan skit tau ,1500 mak withdraw

ku dah tpn M-b customer service buat laporan,selain pada tu agak-agak kena buat tindakan lain lagi tak???

diorg kata amik masa seminggu untuk siasat uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

6 comments:

m-i-o said...

pernah! pernah! tp mak lebih seram sebab mak bank hong leong tp kuarkan kat atm maybank (atm hong leong susah nk jumpe)

cuba try check balance lagi sekali.

mak bile check kali kedua, balance kekal di takuk asal walaupun sebelum tu kat resit kata dh deduct duit yg dikeluarkan. lagipun memang takde duit yg kuar ;)

Mama Adib said...

MIO

ku punya kes balance memang berkurang.
masuk opis ku terjah M2U dulu memang berkurang looo

kalau tak terjejas baki aku idak ler gelisah sangat hehe

julia said...

buat repot polis lahh....lg pon atm ado kamera kan...

1 minggu bekerja ke? lamo weiiiiih

ierdahaszahida said...

pernah jugak berlaku kat ida...tapi jgn riso..bank akan siasat dan wang akan dikreditkan semuala ke akaun ju..
cuma bank ni dia amik masa sikit..kenan acapkali telefon..tanya..sabar ye mama adib

mazlyna said...

adoooiii...lama tak menjengah blog mu....blog roll ni bengong...nampak cam lama tak update jer...padahal bnyk yg ku tak baca...;)

my opismate penah kena....diorg mintak tempoh seminggu tu sbb nnt dia akan kira balik duit dlm atm tu berbaki ke tak dari jumlah pengeluaran sume....klu berbaki....maknanya duit u lah tu...;).....klu tak.......

mySoul said...

aku pun pernah, kuarkan duti kat RHB tapi duit tadak...bila cek online kat m2u, ada transaction..

aku wat report ke mebeng, dorg cek balik kata dah reimbursed (wpun aku cek gak dah kelip2 mata double cek...cuba ko cek balik..kekdg termissed sbb aku pun gitu gakk.. dorg dah refund balik rupanya... :)