September 10, 2009

Update d hari terakhir bekerja...............

..............sebelum cuti panjang ;-)

  • Semalam pi tukar duit raya, tak macam Umi Nawfal rasa di tipu oleh bank. Ku suka bangat dapat 3 paket sampul raya.
  • Aku tahun ni kaya sampul raya sebab last year, aku tertinggal sampul raya d kl,bersama duit raya. Apakah??
Jadinya sampul tu tetap leh d guna untuk raya tahun ni kah kah kah
  • Sebenarnya sudah 3 hari berturut-turut aku bersahur dengan telur goreng dan sambal *sob, sob*
  • Ooh dari nak amik Cuti Tanpa Gaji @ 5 days dan Annual Leave, (dah apply pung) tup-tup puan HR mencadangkan aku ambil early maternity leave. Yea ha tak kena potong gaji yang best tu.
  • Semalam juga dengan penuh gigih ku telah shoping modem dan register brookband. (yaa rasanya tidak boleh idup tanpa buat lawatan kerumah anda-anda semua)
  • malam nanti lepas berbuka dan berehat seketika, kitaorg akan bergerak ke kelate.........dan bakal bersahur dengan yummeh d umh my MIL.


Pst : soalan aku, dah lama nak tanya; korang time sahur ada tengok tv tak?? aku memang layan, sebab makan sorang-sorang.
Isnin- rabu dari jam 5am till suboh ada citer Kasih Iftitah.. mak suka bangat citer ni ;-)


Sekian................


Selamat berpuasa dan berbuka petang nati yea................

11 comments:

MommyDania said...

selamat pulang..safe journey
selamat bersalin..moga2 semua selamat.
selamat hari raya, maaf la kalau ada salah kata ke..
&&&&& selamat bercuti panjang!! jgn lupa bgtau yek!

pjng pulak kali ni..

Umi Nawfal said...

Huwahh.. dun mention! bengang gua! btw, hv a safe journey. selamat hari raya, moga bersalin segera supaya x rugi cuti awal².. hehehe.. nak ke bersalin cepat?

Fara said...

selamat bercuti panjang...smg semuanya selamat :) happy2 selalu...jgn lupa tau bgtau kitorg kalau dh "meletup" hihihi

~Yu.Es~ said...

MA, sekejap je rasa ko peknen nih dah dekat hari kan...Papehal jangan lupa update tau..nanti dah bersalin upload gambar baby banyak2..:P

Semoga selamat semuanya...

Fara said...

eh lupa...layan jugak citer Kasih Iftitah tu...huhuhuhu klu tak ngantuk. bila tgk TV tu laju je makan..hihihi

(ke mmg aku ni kuat mkn?)

CY3.5 said...

semoga selamat pergi & balik :)

mak mmg layan TV walaupun bersahur 4 orang :) paling best weekend la.. rerun Nurkasih :P

julia said...

semoga segala urusan dipermudahkan....

mkn puas2222

time sahur memang buka tv....layan aja ...samalah kita sorg22...

zailamohamad said...

Salam perkenalan, mamaAdib ore Klate juga ke?? Zaila pon ore Klate, ore Bachok..tapi broadband kat Klate hanya tempat2 tertentu je yang boleh..kalo tempat tu ada line 3G, baru coverage ok..kalo tak internet cam siput jek;)

mast@work said...

mamaadib, selamat pulang ke kelate.. nanti jangan lupa update gambar baby ek.. hehehe

Fid said...

ko masuk kerja awal ke nnt???sambung cuti ke apa???

selamat bersalin ya
inform aku dah bersalin nnt hehehhee

ierdahaszahida said...

Semoga semuanya selamat dan berjalan lancar ye dear..
apa-appun ku doakan ju sentiasa dalam peliharaan yang Esa..
Selamat Hari Raya , Maaf Zahir & Batin..
terima kasih tumpangkan tido hari tu..hanya tuhan yg membalas budi baik mu....