March 7, 2009

Sabtu oh sabtu

kerja di hari sabtu memang boring, kenapa le majikan majikan masih merasa perlu kami kuli batak bekerja di hari sabtu

sangat tidak ada apa yang di buat cuma mereka kerja menunggu menghitung masa jam 12.45pm.cepat laa masa berlalu

Blog hoping pun mandom, sah sah korang -korang berseronot di rumah, lepak bersama keluarga entah entah sekarang merayap d shopping complex window bersama keluarga.


semalam adik aku dari SP petani datang, terpaksa tinggalkan depa di rumah. (sila buat macam rumah sendirik)
MIL pun datang, nasib baik dia tinggal rumah adik ipar he he

nak ambil cuti, macam rugi akan potong Annual Leave selama 1 hari. Dari kena potong cuti baik le ku memunculkan diri di opis hu hu hu


apa kata korang pakat pakat berdoa moga-moga terbuka pintu hati bos besar aku untuk mewujudkan cuti pada hari sabtu. kwang kwang kwang

2 comments:

Masayu Ahmad said...

alahai ada lagi yer yang kena keje sabtu..pernah juga merasa suatu ketika dulu..tp sekejap aje

Mama Adib said...

itu laa dianya

tension ni