January 13, 2009

Terkonang konang

ate kocik kocik dulu idak le kerap bergambo macam anak-anak zaman sekarang.

Nak bergambo kalu kena panggil pak cik tukang gambo yang akan datang umah dengan motosikalnya dan menyenap gambo kami adik beradik.

idak pun terpaksa laa my ummi tersayang bawa kami adik beradik g kedai gambo.

Ini laa gambo yang ate snap balik dari album kat umh adik ate.

blur pun kira halal laa hu hu hu

7 comments:

Zety Zin said...

anda telah di-tag

Arif Iskandar said...

mamaadib..

kite terkenang-kenang Jln Kenangan yg diceritakan dulu..tak jumpa carila..bleh bagi pelan yg detail sikit tak..mak frustla.. dah sampai jln stadium, tanya org lagi tapi tak jumpa juga..ape landmark dia eik..

Mama Adib said...

oo jalan kenanga ke
saya ni memang fail bab2 tunjuk or cerita jalan kat org.

hari tu masa g lagi sekali saya pun tengok betul2 landmark keh keh

ok gini, tau monorel hang tuah haa dekat monorel hang tuah tu laaa, tengok kiri ada simpang kecik dan tulis jalan kenanga haa situ laa

kat situ juga ada balai bomba hang tuah terlepas balai bomba hang tuah awak kira dah tak betul laa tuw
he he awak g skali lagi sure boleh jumpa

pst : next week kita ada plan nak g lagi ni ha ha

Arif Iskandar said...

perghhh...kite dah lalu depan monorail n balai bomba hang tuah tu..awat tak nampak? adakah tuhan kaburkan mataku utk aku tidak bershoping????

kat jln kenanga tu bleh parking keta tak or kene parking tpt lain..kedai dia mcm kat PS Butik ke..esok juga akan ku usaha mencari sampai dapat. tak dapat cari lagi tak taula...huhuhuhu..

Mama Adib said...

ammi arif

wah wah sunggoh bersemangat kamu yea.

kat sana banyak kedai2 kena pandai pilih laa yea
better cakap beli untuk d jual. depa ni kalau tau kita beli untuk pakai sendirik akan cekik darah kita jgk

Arif Iskandar said...

bersemangat sbb byk baju dah tak muat utk 2nd pregy nie.. pastu nak juga cari baju arif.kiteorg nie jenis pakai baju sampai "lenjan".. beli biar berbaloi..hehehhehe

update : dah dapat cari jln kenanga.. tapi sume kedai tutup awalla plak.kul 6.30ptg smpai sume kedai dah tutup.hampa lagi.. mmg banyak kedainye..sume jual borong eik..mana kedai yg murah?

Mama Adib said...

kedai murah
hu hu tak ingat laa
saya main belasah je masuk

kena rajin mencari berjalan pusing2 kedai..
paling utama kena habaq nak buat bisness dan baru nak blaja niaga
kalau tak depa harga depa mahal jgk laa

ini borong tau.. kena beli banyak2 contoh 6 helai seluar yang sama tapi boleh warna berbeza
keh keh kitorg g sana hari tu g 4 orang kongsi2 beli.