January 12, 2009

JUSCO AU2, SETIAWANGSA



Back dated story sebenarnya

Jusco Au2 ni d buka 5 dec lepas tapi aku idak pernah menjejakkan kaki kesana.
Cuti tahun baru ritu adik aku mai dari SP

Pada 27 Dec Kitaorg pun pi laa sini jenjalan.

ok laa cantik dan tempat makan pun lagi banyak pilihan compare dengan Aplha Angle.

Since kitorg pergi just window window kitaorg lepas sat kat depan water front tu sebelum masuk ke jusco. 3 ibu vogue bersama 7 budak comel + 1bb

korang tau laa budak2 mula-mula tengok dari jauh lepas tu hulur tangan kat waterfront tu lepas tu
sorang terbasah.. tengok skali lagi kesemuanya basahkan badan.

huh tak terkata apa.. kitaorg buat kesimpulan ok kut.. pak guard takde gaya marah pun..

nak taknak terpaksa g beli baju sehai sorang kat budak2 tu untuk persalinan

baju tshirt promo 3.90 sehelai.. jadinya lepas tu diaorg semua pakai baju semua sejenis (hmm rugi tak amik gambo diaorg pakai baju seragam nie)



No comments: