January 30, 2009

Blind date

sebenarnya dah agak lama ku tau pasal gathering tu..
tapi ku ni jenis penyegan (takut) aka malu
al maklum bak kata zety zin , ku hanya mengenali nama-nama orang d maya ini dan tidak orang2 nya.

abih abih pun sekadar melihat gambo yang tidak begitu jelas. dah le ku ni jenis payah nak cam muka orang..

seandainya ku pergi ke gathering tersebut, bermakna ini lah dlm sejarah ku menyertai blind date

persoalannya
mampu ke ku muncul d shah alam pada jam 8 plus2

persoalan kedua baju hijau
mak memang takde baju hijau.. kalu merah pink haa berlambak keh keh

10 comments:

mimielola said...

Ahad ni kan?

Mama Adib said...

aa ahad ni
ku 50-50 g ni nak g tak

Zety Zin said...

sama la....

1) 50-50 nak pi (sebab taktau nak bawak apa + segan) hehehe
2) tarak baju ijau. baju kurung ada laa... ayu gitu kalo pakai baju kurung di pagi hari tasik shah alam. kohkohkoh.

mimielola said...

aku ni.. dalam takdak2 percent, last2 aku tercongok kat situ

Mama Adib said...

ok laa
zety / mimielola
kut kut korang dan ku muncul.

korang buat- buat laa tegur aku yea.
kut kut aku tersombong hu hu
nati ku cuba buat muka manis-manis.

takutnya dup dap dup dap nak blind date

Mrs Noba said...

hishhh...kalo saya pegi, kompem tak pakai baju hijau.
pakai baju kaler lain, then perhatikan gerombolan hijau.kalo konfiden baru join.
ahaks!

Diana Sulaiman said...

oo.. nak pi gathering susuibu.com eh? betul ke tak tekaan i? hehehe...

Mama Adib said...

Mrs Noba
ha ha sama laa ku konpen tak pakai ijau ha ha
dlm kepala ku nampak baju rimau aku jer, lagipun lepas tu kena g morib lak.

Diana Sulaiman
itu laa dianya.. awak joint ker??

Diana Sulaiman said...

tak.. ofismate i yg join.. nanie nama dia.. segan nak join sebab tak bagi anak susu ibu... heheheh

Marisa said...

wow! pi gathering eh? beshnya...