December 4, 2008

mak yang fenin

aku bakal pindahkan adib ke day care aka preschool . Untuk sementara waktu ku tinggalkan dia kat umah pengasuh aka ibunya sekejap.Lepas raya dia akan daftar masuk ke school baru dia. Semalam selepas aku ambil dia dari rumah ibu dia

mama adib nak bb macam ibu
bb macam ibu??
iye bb macam ibu
loo itukan anak ibu
alaa mama ambil laa bb
adib nak bb macam ibu

waah siap melalak lalak nak kan bb..
macam mana tu fenin aku

en adib oooi ko ingat kalau mama ko bagi ko bb best sangat ke.. silap2 mama dah tak sempat nak layan ko keh keh keh

6 comments:

Masayu Ahmad said...

mama sudah boleh dapatkan baby barulah untuk adib nampaknya

mama adib said...

ayu
memang laa kitaorg tengah plan nakkan bb secepat mungkin.. tp gaya my adib yang beria nak kak bb buat aku tertekan ada geram ada

aduh anakku..

Arif Iskandar said...

hehhehe..sabar ajela ngan perangai adib tu..stress,stress nnti tak dpt plak nak bg adib bb ngan segera..
so mama adib...cyaiiiiyyyooookkkk!!!

mama adib said...

iye ammie arif
mama adib pun pelik nak kata dia jenis tak dengki and jeles memang sangat dengki dan jeles.. hari tu ku nak tolong suap nasi kat anak memberpun tak bagi

mama nasi tu adib punya

ni ada hati nak bb dah dapat nanti tak tau laa keh keh

Fid said...

bila nak ambik baby?
hahahaaa

mama adib said...

Fid

kalau bb boleh di ambil sekarang jugak ku g amik dan mestiku pilih girl yang comel keh keh