November 26, 2008

Trip ke Terengganu


pelik kan g ganu tp takde gambo .. sebabnya kamera aku rosak.. di jatuhkan oleh my adib sehari sebelum berangkat ke ganu.. udahnya menempel kat kamera cik N



dia ada upload kat facebook.. kalau hangpa teringin lebih banyak gambo kena la jadi member facebook dulu la yea

ganu photo

maap bebanyok.. aku ni sebenornya tak suka sangat ku menatang facebook ituh.. keh keh

nak story pasal trip ganu pun mcm dah takde mood tp meh aku summary skit2 makanan yang d santap oleh kitaorg

day 1 20 Nov 08
tiba d ganu at 9.30 am.. hb jang g amik, lepak umh dia sat pah pi pekena
1) nasi lemak & nasi kerabu - sekali mkn 2 jenis mknan idak ke gemuk
then jalan2 pahtu pekena
3)mee bandung
jalan2 lagi, then pekena
4) nasi lemak 3-4 bungkus sorang bukan 1 tau (my adib pun makan banyak 2 bungkus)

day 2 21 Nov 08
1) nasi dagang & kuih bingka ubi & kuih
2) ICT (ikan celup tepung) tp bukan sekadar ikan segala celup tepung d makan w air kelapa
3) steamboat (huh siti N mesti tak snap gambo nih)

day 3 22 Nov 08
1) nasi lemak & nasi tomato
2) A&W kat tepi pantai
3) keropok lekor , lokceng
4)nasi hidang aka minum petang at 5pm
g main boling then makan lagi..
5) mee sup

p/s cik N agak2 ada aku tertinggal apa2 menu tak

3 comments:

Masayu Ahmad said...

Bestnye kopok lekor

::Umi Sufira:: said...

Seronoknya..teringat kita ngandung sufia 8bulan nak jugak jalan Kuala terengganu..penat tapi seronok!

mama adib said...

masayu / umi sufira

sangat best.. bercuti ni kekadang bergantung pada geng dapat geng yang sekepala best aa silap geng tak best langsung keh keh